O imprimantă stricată lasă Africa de Sud incapabilă să emită permise de conducere

O imprimantă stricată lasă Africa de Sud incapabilă să emită permise de conducere

Sute de mii de automobilişti din Africa de Sud sunt nevoiţi să conducă cu permise de conducere expirate... deoarece singurul aparat folosit pentru a le produce este în prezent la reparat în Germania, informează DPA.

Ministrul transporturilor, Fikile Mbalula, a anunţat o soluţie provizorie care va fi în vigoare până la sfârşitul lunii martie, dar şi noi tipuri de permise de conducere care urmează să fie aprobate la prima şedinţă de guvern din acest an.

Potrivit presei, aparatul era ultima dintre imprimantele achiziţionate în acest scop de Africa de Sud în anii '90 care încă funcţiona.

În Africa de Sud, permisele de conducere trebuie reînnoite la fiecare cinci ani. AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Codruţ Bălu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale