O influenceriţă urmărită de milioane de fani, acuzată că şi-a ucis iubitul. Tânăra a mai fost arestată pentru că l-a agresat fizic

O influenceriţă urmărită de milioane de fani, acuzată că şi-a ucis iubitul. Tânăra a mai fost arestată pentru că l-a agresat fizic

Cunoscută pe Instagram sub numele de Courtney Tailor, fata a fost arestată miercuri în Hawaii şi va fi extrădată în Florida pentru a fi judecată. Ea este acuzată că şi-a înjunghiat mortal iubitul, pe Christian „Toby” Obumseli, pe 3 aprilie, potrivit Miami Herald .

Frank Prieto, avocatul ei din Miami, spune că fata era internată într-o clinică de reabilitare, deoarece suferă de tulburare de stres post-traumatic: „Sunt complet şocat, mai ales că am cooperat cu anchetatorii şi ne-am oferit să o predăm în mod voluntar dacă este acuzată”, a spus Prieto. „Aşteptăm să-i dovedim nevinovăţia în instanţă.”

Foto Instagram

Prin arestarea influenceriţei se încheie o anchetă de patru luni efectuată de detectivii şi procurorii din Miami. Courtney şi-a înjunghiat iubitul în timpul unei discuţii aprinse, în apartamentul în care locuiau împreună în aprilie.

Avocatul lui Clenney a spus că ea a acţionat în scop de autoapărare şi că l-a ucis pe iubitul său Obumseli pentru a-şi salva viaţa. În schimb, rudele lui Obumseli au cerut arestarea tinerei, spunând că, dimpotrivă, ea reprezenta o ameninţare pentru el.

Cei doi aveau o relaţie de aproape 2 ani şi au mai fost despărţiţi din cauza certurilor lor. Ei locuiau de câteva luni în Miami, dar administratorii intenţionau să îi evacueze din cauza scandalurilor.

Pe 3 aprilie, Clenney a sunat la poliţie şi a anunţat că iubitul său a fost înjunghiat. Anul trecut, tânăra a fost arestată pentru agresiune domestică în Las Vegas, iar poliţia a fost chemată de mai multe ori la casa lor din Austin, Texas, pentru scandaluri.


FOTO Instagram

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...