O îngrijitoare româncă din Italia găsită spânzurată, iar bătrânul pe care îl îngrijea mort

O îngrijitoare româncă din Italia găsită spânzurată, iar bătrânul pe care îl îngrijea mort

Un bătrân și îngrijitoarea sa româncă au fost găsiți morți în casă, în apropiere de orașul Avellino din sudul Italiei.

Medicul legist numit de Procuratura din Benevento va trebui să stabilească cauza morții bătrânului de 99 de ani din Villanova del Battista, în provincia Avellino, și a îngrijitoarei sale, o femeie de naționalitate română în vârstă de 66 de ani, găsiți fără viață, vineri, în locuința bătrânului din Masciano. Femeia a fost găsită spânzurată în șopron, în timp ce bărbatul a fost găsit întins pe podea, în sufragerie, transmite agenția italiană ANSA.

Alarma a fost dată de copiii lui Carmine Iannarone, care locuiesc în afara regiunii, după ce au încercat în zadar să-l contacteze pe tatăl lor, timp de câteva zile la rând. Pe corpul bătrânului nu s-au găsit semne de violență, dar carabinierii de la secția din Ariano Irpino fac cercetări pe toate pistele. Iannarone, care suferea de afecțiuni cardiace, ar fi putut muri după ce s-a simțit rău. Nu este exclus faptul ca moartea bărbatului să o fi supărat pe îngrijitoarea care îl asista de ani buni, determinând-o să se sinucidă, scrie  Flux24 .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”