O mamă obsedată de eclipsă și-a ucis partenerul și și-a aruncat copiii din mașină pe o autostradă din Los Angeles

O mamă obsedată de eclipsă și-a ucis partenerul și și-a aruncat copiii din mașină pe o autostradă din Los Angeles

O mamă și-a înjunghiat mortal partenerul, luni, în apartamentul lor din Los Angeles, apoi și-a aruncat cele două fetițe dintr-un SUV în mișcare, pe autostradă. Cu câteva zile înainte, într-o postare online, femeia, care este astrolog, numise eclipsa de soare iminentă „simbolul războiului spiritual", potrivit AP News .

Eclipsă de soare. FOTO Shutterstock

Ca influentă în astrologie și artistă, Danielle Cherakiyah Johnson, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub pseudonimul „Ayoka", a postat pe X în zilele premergătoare faptelor sale șocante care au început cu câteva ore înainte ca eclipsa să atingă apogeul în sudul Californiei, potrivit locotenentului Guy Golan, șeful unității de omucideri a Poliției din Los Angeles.

Anchetatorii, care au analizat postările femeii, nu consideră însă că eclipsa a fost un factor care a precipitat sau a contribuit la crimă.

„Pur și simplu nu știm de ce a făcut ceea ce a făcut. Am luat toate faptele pe care le putem lua, dar fără a putea să o intervievăm și fără a avea ceva mai tangibil decât o postare pe X, nu știu câtă greutate poți da cuiva (care spune) că este o apocalipsă și să o atribui uneia dintre cele mai oribile crime pe care le-am avut în Los Angeles", a declarat Golan miercuri pentru The Associated Press.

Danielle Cherakiyah Johnson și partenerul ei, Jaelen Allen Chaney, în vârstă de 29 de ani, s-au certat luni, în jurul orei 3.40, în apartamentul lor din Woodland Hills, situat la aproximativ 42 km nord-vest de centrul orașului Los Angeles. Femeia l-a înjunghiat pe Chaney și a fugit cu copiii ei, o fetiță de 8 luni și o alta, în vârstă de 9 ani, într-un Porsche Cayenne.

Potrivit poliție, Johnson a condus apoi pe autostrada Interstate 405 și și-a aruncat fiicele din mașina aflată în mers în jurul orei 4.30.

Bebelușul a murit lovit de o altă mașină, iar fiica mai mare - care a asistat și la înjunghierea bărbatului de către mama sa - s-a ales cu răni moderate, dar a supraviețuit.

Femeia a intrat apoi cu mașina într-un copac

După ce și-a aruncat copiii din mașină, Danielle Cherakiyah Johnson a continuat să conducă până la Redondo Beach, unde, o jumătate de oră mai târziu, a rulat cu 160 de kilometri pe oră și s-a izbit de un copac.

Ea a fost declarată moartă la fața locului, potrivit 6abc , ale cărui surse spun că femeia și Jaelen Chaney, bărbatul pe care l-a ucis, formau un cuplu de mai mulți ani. Danielle Cherakiyah Johnson era însă în proces de divorț cu un alt bărbat, tatăl fiicei sale de 9 ani. Nu se știe încă dacă Chaney era tatăl biologic al fetiței care a murit pe autostradă.

„Apocalipsa este aici”

The Los Angeles Times relatează că, pe 5 aprilie, femeia a postat online cu majuscule: „Treziți-vă, treziți-vă, apocalipsa este aici. Toată lumea care are urechi să asculte. Timpul tău de a alege ceea ce crezi este acum”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?