O mașină a ambasadei SUA a lovit o femeie de 42 de ani pe trecerea de pietoni

O mașină a ambasadei SUA a lovit o femeie de 42 de ani pe trecerea de pietoni

Poliția a confirmat accidentul printr-un comunicat de presă. Poliția arată că femeia lovită de mașina ambasadei SUA este la spital unde îi sunt acordate îngrijiri medicale.

Comunicatul oficial al Poliției:

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol inițial:

Un accident rutier a avut loc marți în Voluntari (Ilfov), pe Bulevardul Pipera, unde o mașină aparținând Ambasadei SUA a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, au declarat pentru G4Media surse oficiale.

Victima este o femeie de 40 de ani, care a fost luată de ambulanță.

Autoturismul ce aparține Ambasadei SUA era condus de o femeie cu grad diplomatic. Ea nu se afla sub influența alcoolului, potrivit rezultatului testului oficial.

sursa foto: Direcția Generală de Poliție a Municipiului București


Citește și:

populare
astăzi

1 Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. „Mergem înainte, ce să facem”

2 Surpriza de la Cotroceni / „Vreau să-i strâng mâna” / Pe cine a vrut să întâlnească în mod special Regele Charles al III-lea

3 Când oamenii văd la televizor că se poate / O poveste din România reală. Cu una care se visa procuror și alta care a devenit penală...

4 Denisa de la „Bambi” povestește cum a ajuns milionară în euro

5 Se pregătește recunoașterea oficială a existenței extratereștrilor? NASA analizează peste 800 de fenomene inexplicabile