O mașină a ambasadei SUA a lovit o femeie de 42 de ani pe trecerea de pietoni

O mașină a ambasadei SUA a lovit o femeie de 42 de ani pe trecerea de pietoni

Poliția a confirmat accidentul printr-un comunicat de presă. Poliția arată că femeia lovită de mașina ambasadei SUA este la spital unde îi sunt acordate îngrijiri medicale.

Comunicatul oficial al Poliției:

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol inițial

Un accident rutier a avut loc marți în Voluntari (Ilfov), pe Bulevardul Pipera, unde o mașină aparținând Ambasadei SUA a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, au declarat pentru G4Media surse oficiale.

Victima este o femeie de 40 de ani, care a fost luată de ambulanță.

Autoturismul ce aparține Ambasadei SUA era condus de o femeie cu grad diplomatic. Ea nu se afla sub influența alcoolului, potrivit rezultatului testului oficial.

sursa foto: Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

2 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...