O mașină de Poliție a lovit două fetițe în București/Una a murit în urma accidentului

O mașină de Poliție a lovit două fetițe în București/Una a murit în urma accidentului

Una dintre fetițele accidentate a murit, potrivit informațiilor G4Media. Accidentul a avut loc în zona Bucureștii Noi, bulevardul Laminorului. Polițistul care conducea fusese încadrat din sursa externă în 2017 la Secția 5 de Poliție. El nu consumase alcool, potrivit testului de alcoolemie.

Articol inițial: O mașină de poliție care circula cu girofarul pornit a accidentat joi două fetițe în București, în zona Bd Laminorului, potrivit surselor G4Media. Informația a fost confirmată oficial de un comunicat al Poliției.

Una dintre fetițe este în stare gravă, salvatorii încearcă să o resusciteze.

Comunicatul Poliției:

Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1.

Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”