O mireasă este căutată de poliție chiar după propria nuntă. Gestul făcut la petrecere ar putea să o coste scump VIDEO

O mireasă este căutată de poliție chiar după propria nuntă. Gestul făcut la petrecere ar putea să o coste scump VIDEO

O mireasă este căutată de poliția din nordul statului indian Uttar Pradesh fiindcă a tras cu arma la propria nuntă, relatează BBC.

Femeia este de negăsit. Foto Captură video Twitter

Un clip video publicat pe rețelele de socializare arată momentul în care mireasa trage patru focuri de armă în timp ce stătea lângă soțul ei . Autoritățile au transmis că a fost deschis un dosar împotriva acesteia , care este de negăsit de la întâmplare.

În unele state din nordul Indiei această practică este întâlnită destul de des , însă frecvent au fost raportate victime.

Conform legilor indiene, o persoană care utilizează o armă de foc „într-un mod nechibzuit sau neglijent sau în cadrul unor salve de celebrare" și îi pune pe cei din jur în pericol ar putea fi condamnată la închisoare, la plata unei amenzi sau la ambele.

De asemenea, un tribunal din Lucknow a dispus în anul 2016 ca fiecare caz de acest tip să fie cercetat. Conform Times of India, clipul video cu mireasa a fost filmat chiar de o rudă, care l-a și publicat pe rețelele sociale.

Autoritățile au transmis că femeia a dispărut fiindcă îi este frică că va fi arestată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?