O nouă avarie de proporții la rețeaua de termoficare/Locatarii unor zone din estul Bucureștilor vor petrece noaptea în frig

O nouă avarie de proporții la rețeaua de termoficare/Locatarii unor zone din estul Bucureștilor vor petrece noaptea în frig

O defecțiune la rețeaua de termoficare din zona Arenei Națională a lăsat fără apă caldă și căldură mai mult blocuri de pe bulevardele Basarabia, Nicolae Grigorescu, Decebal și Burebista, precum și câteva străzi adiacente.

Afectate sunt și Piața Alba Iulia, Calea Călărașilor și strada Matei Basarab

Alimentarea cu apă caldă și căldură a fost oprită în unele zone încă din această dimineață de la ora 09.30, iar compania Termoenergetica estimează că la miezul nopții furnizarea agentului termic va fi reluată.

În alte zone însă, furnizarea a fost sistată  la prânz sau în cursul acestei seri. Termonergetica estimează că abia mâine dimineață, la ora 06.00, avaria va fi remediată.

Sfârșitul acestei toamne a fost marcat de mai multe avarii la rețeaua de alimentare cu apă caldă  și căldură, bucureștenii din mai multe zone reclamând faptul că apa caldă este, de fapt, călâie, iar calorifele din case li se demorțesc doar câteva ore pe seară.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante