O nouă comedie românească se anunță hitul anului viitor. Florin Călinescu e invitat special FOTO

O nouă comedie românească se anunță hitul anului viitor. Florin Călinescu e invitat special FOTO

Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi sunt protagonistele unei noi pelicule, care se filmează în această vară în Vama Veche.

Ada Condeescu, regizorul Petre Năstase, Laura Cosoi și Adela Popescu

Regizorul Petre Năstase a dat startul filmărilor pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche“, o comedie romantică urbană ce adună pe plaja de la Vama Veche și în cele mai hype locuri din București o distribuție cu actori celebri și influenceri.

Actrițele Adela Popescu , Ada Condeescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și filmul „Retreat Vama Veche“, al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu.

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care mulți se vor regăsi“.

„Nu alegem pe cine iubim“ este concluzia filmului în care Eva, o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și căreia cele mai bune prietene îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ce nu știu ele este că patronul acestuia este fostul iubit al Evei, a cărui soție este însărcinată, și că instructorii de yoga adevarăți vor fi înlocuiți, din cauza unui cățel, cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate.

Trăim vremuri în care fericirea se caută mai mult în exterior decât în interior, prin social media, postări și reacții la postări, distracția sună mai bine dacă se vede într-un story pe Instagram, iar liniștea sau, mai bine zis, neliniștea interioară se găsește mai des pe la sesiuni de yoga și ședințe de terapie decât în introspecții și analize individuale. Găsim partea amuzantă a acestor vremuri și râdem, mai ales că toți ne regăsim în asta într-un fel sau altul. Pot să asigur pe toatălumea că noi ne distrăm și la filmări, nu doar în social media, iar spectatorii vor avea porții întregi de râs și în cinematografe, nu doar în postări. Hai să fie frumos și în online, dar și în realitate“, spune regizorul Petre Năstase, aflat deja în Vama Veche, în toiul acțiunii.

Filmările comediei „Retreat Vama Veche“ vor avea loc în această vară, iar lansarea în cinematografe este programată pentru începutul anului următor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”