O nouă controversă între generația Z și mileniali: „Am fost hărțuiți dacă aveam șosete care ne depășeau gleznele” VIDEO

O nouă controversă între generația Z și mileniali: „Am fost hărțuiți dacă aveam șosete care ne depășeau gleznele” VIDEO

Întotdeauna în pas cu moda, cei din generația Z au ajuns în centrul unei controverse. De această dată este vorba de șosete. Se pare că milenialii preferă șosetele mai scurte, iar cei din generația Z au ajuns să poarte șosete mai lungi.

Generația Z optează în general pentru șosetele mai lungi. Foto: shutterstock (Arhivă)

Un TikTok în care se susține că poți deosebi o persoană din Generația Z de un milenial pe baza șosetelor pe care le poartă la sală a devenit viral.

Lili Debois, o creatoare de conținut pe TikTok, a publicat de curând un clip pe platforma în care spunea: „Aparent, doar milenialii poartă șosete până la gleznă?", conform Daily Mail.

Generația Z optează în general pentru șosetele mai lungi, a presupus ea. În videoclipul cu pricina, Debois este văzută la sala de sport, purtând echipamentul de antrenament, și arătând spre propria combinație de adidași și șosete.

Ea își întreabă fanii: „Nu sunt cool?", ceea ce a stârnit o mulțime de comentarii, mulți dintre internauți exprimându-și susținerea pentru șosetele mai lungi.

Alții au oferit explicații pentru tendința milenialilor de a purta șosete mai scurte: „În calitate de mileniali, am fost hărțuiți dacă aveam șosete care ne depășeau gleznele, este atât de înrădăcinat în noi".

Un alt internaut a precizat: „Bine că întotdeauna am crezut că șosetele până la gleznă sunt urâte și am avut mereu probleme în a le face să îmi rămână în picioare”, conform BuzzFeed.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

3 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

4 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

5 Povestea soților nepalezi mutați în România. Câștigă de trei ori mai mult decât în țara lor: „La noi e multă muncă manuală” FOTO