O nouă „gingășie” PSD/Șeful de cabinet al lui Buzatu: Tătarule, f*** Crăciunul și Revelionul m***i

O nouă „gingășie” PSD/Șeful de cabinet al lui Buzatu: Tătarule, f*** Crăciunul și Revelionul m***i

Alexandru Barbu, consilier local PSD in Vaslui si sef de cabinet al baronului Dumitru Buzatu, a dat publicitatii un mesaj plin de injuraturi la adresa ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

„Tatarule, f**i Craciunul si Revelionul m*-**i, explica-ne si noua (nu neaparat mie, cat amicului nedumerit de langa mine, care a votat cu PNL-ul) de ce angajatii Guvernului Romaniei sau ai structurilor deconcentrate merita sa se vaccineze impotriva Covid-19 inaintea bunicilor si parintilor lui?!? Si nu oricare angajati ai ministerelor, ci doar aia agreati de conducerea PNL-ista! Aia care vor aparea pe listele semnate de ministrii PNL!”, a scris Barbu pe Facebook.

 

Alexandru Barbu a avut o cariera infloritoare alaturi de familia Buzatu. El a fost membru in mai multe consilii de administratie ale unor societati subordonate administratiilor PSD din Vaslui, precum SC Transurb SA Vaslui, SC Lucrari Drumuri si Poduri SA si SC Centrul de Resurse pentru Afaceri SA, arata publicatia locala Vremea Noua.

Din 2014 pana in februarie 2016 a fost purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului Vaslui, iar din 2016 a fost consilier local. El a fost reales in Consilul Local Vaslui la recentele alegeri locale.

De asemenea, Barbu a fost consilier al senatoareai PSD Gabriela Cretu, nevasta lui Dumitru Buzatu, iar apoi a devenit sef de cabinet al baronului Dumitru Buzatu. Senatoarea a fost invitata de onoare la nunta lui Barbu.

Iata cati bani a castigat Barbu, anul trecut, de pe urma functiilor oferite de PSD.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Informații certe

3 Așa o fi?

4 Îngrijorare în Anglia după apariția „mâncătoarei de carne”, o infecție care se transmite sexual şi care cauzea…

5 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …