O operatoare a unei televiziuni ungare a fost concediată după ce a lovit cu piciorul migranți

O operatoare a unei televiziuni ungare a fost concediată după ce a lovit cu piciorul migranți

O operatoare a unei televiziuni ungare a fost concediată marți după ce au apărut imagini cu ea lovind cu piciorul migranți, inclusiv copii, în timp ce ei forțau un cordon de poliție la Röszke în sudul Ungariei, relatează AFP. Imaginile o arată pe această femeie, Petra Laszo, lovind un bărbat ce fugea cu un copil și într-un incident separat lovind cu piciorul un alt copil.

Aceste imagini au fost difuzate de N1TV, un canal online apropiat partidului de extremă-dreaptă Jobbik.

"O colegă de la N1TV s-a comportat astăzi într-un mod inacceptabil la punctul de adunare de la Röszke", afirmă într-un comunicat redactorul șef al N1TV, Szabolcs Kisberk, postat pe pagina de Facebook a canalului.

"Contractul de muncă al operatoarei a fost reziliat cu efect imediat de astăzi, considerăm cazul închis", precizează comunicatul.

Scenele au avut loc în timp ce sute de migranți forțau marți un cordon al poliției ungare în apropiere de frontiera cu Serbia, unde zeci de mii de persoane au trecut granița în ultimele luni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”