O PERSONALITATE PE ZI: Actorul Vasile Muraru

O PERSONALITATE PE ZI: Actorul Vasile Muraru

Actorul Vasile Muraru, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti, este cunoscut îndeosebi ca membrul unuia dintre duo-urile umoristice cele mai apreciate de public alături de colegul şi prietenul său, regretatul actor de comedie, Nae Lăzărescu.

Foto: (c)VIOREL LAZARESCU


S-a născut la 14 noiembrie 1956, în localitatea Doina, judeţul Neamţ, potrivit https://teatrultanase.ro/role-member/vasile-muraru/ .

Foto: (c)LUCIAN TUDOSE/AGERPRES FOTOCu înclinaţii artistice încă din copilărie, a făcut figuraţie în spectacole ale Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, unde l-a cunoscut pe actorul Dinu Manolache. S-a hotărât să dea examen la Facultatea de Teatru. A prezentat comisiei texte din Marin Sorescu, Anton Pann şi din monologul "La cireşi" şi a intrat la clasa lui Dem Rădulescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului