O pictură murală din Australia ce o reprezenta pe Hillary Clinton în bikini, cenzurată de autorităţi - FOTO, VIDEO

O pictură murală din Australia ce o reprezenta pe Hillary Clinton în bikini, cenzurată de autorităţi - FOTO, VIDEO

Un zid din oraşul australian Melbourne, pe care era reprezentată candidata Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din SUA,Hillary Clinton,într-un costum decoltat de baie, a fost pictat complet în negru după ce membrii comunităţii s-au plâns că sunt deranjaţi de imagine, informează Reuters.

O pictură murală din Australia ce o reprezenta pe Hillary Clinton în bikini, cenzurată de autorităţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

De la costumul decoltat de baie, imaginea reprezentând-o pe Hillary Clinton a fost modificată spre a o înfăţişa pe fosta primă doamnă a SUA într-un niqab, veşmânt specific femeilor arabe.

Consiliul local al oraşului a declarat că imaginea originală în care Hillary Clinton apărea purtând un costum de baie în culorile steagului american şi înţesat cu bancnote de 100 de dolari, a dus la sesizările comunităţii care s-a plâns de faptul că o femeie aproape dezbrăcateă era pictată pe latura unui magazin de scutere.

Presa locală a declarat că oficialităţile oraşului i-au transmis săptămâna trecută artistului cunoscut sub numele de Lushsux să acopere peretele sau să plătească o amendă, şi proprietarul clădirii amininţându-l pe artist dacă nu acoperă imaginea.

Lushsux, care l-a mai înfăţişat într-o pictură murală şi pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din SUA, Donald Trump, a actualizat imaginea lui Hillary Clinton înfăşişând-o într-un port tipic islamic.

"Dacă femeile musulmane te deranjează, eşti un islamofob bigot, rasist şi sexist," a scris Lushsux alături de peretele ce o înfăţişează pe Hillary Clinton. Miercuri, peretele a fost zugrăvit complet negru.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?