O pisică a băgat spaima în locuitorii unui cartier din Florida. Doi oameni au ajuns la spital

O pisică a băgat spaima în locuitorii unui cartier din Florida. Doi oameni au ajuns la spital

O felină care umblă pe străzile cartierului Luraviile, comitatul Suwannee, Florida, îi „terorizează” pe locuitori, iar oamenii legii nu au reușit încă să o prindă, relatează Business Insider .

Felina a atacat două persoane. Foto: Arhivă

Conform oficialilor locali, pisica îi îngrozește pe locuitori . Mai mult decât atât, aceasta a atacat două persoane care au fost nevoite să se prezinte la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile au întins capcane pentru a prinde creatura, însă fără succes, potrivit știrilor locale. În prezent, nu este clar dacă felina are un stăpân sau dacă a dezvoltat rabie.

În timpul a două incidente separate, locuitorii care făceau exerciții fizice și se plimbau pe strada 174 au fost atacați de o pisică sălbatică. Ambii rezidenți au fost răniți suficient de grav încât au fost nevoiți să solicite îngrijiri medicale la spitalele locale", se arată într-o postare publicată pe Facebook de șeriful Sam St John, conform The Guardian.

Un adjunct al biroului șerifului a afirmat pentru The Guardian că „speră” că vor prinde animalul în curând, dar până atunci locuitorii ar trebui să dea dovadă de „prudență" atunci când se află în aer liber.

De asemenea, oamenii legii nu au oferit o descriere a felinei, conform presei locale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

2 Andreea Esca dispare un timp de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare

3 Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat / Cere despăgubiri de câteva milioane de dolari

4 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

5 VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic