O polițistă de 42 de ani a murit strivită de maşina pe care o lăsase neasigurată în pantă

O polițistă de 42 de ani a murit strivită de maşina pe care o lăsase neasigurată în pantă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la doar 42 de ani, a agentei de poliţie Ramona Ioana Micu din cadrul Postului de Poliţie Cergău care a decedat în seara zilei de 21 noiembrie 2020.

”Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte şi lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe şi regrete.

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Poliţista a fost victima unui tragic accident care a avut loc sâmbătă seara. Aceasta era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj şi a fost prinsă sub roţile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara. Femeia era căsătorită, cu un copil minor.

Potrivit cercetărilor, aceasta a urcat la volan cu intenţia de a părăsi curtea. A pornit motorul, dar nu a asigurat autovehiculul corespunzător. În momentul în care a coborât pentru a curăţa parbrizul, autoutilitara a luat-o la vale şi a surprins-o pe femeie sub roţi.

Într-o informare emisă duminică dimineaţa, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj explică cum s-a produs accidentul: „La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, politiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocată sub roţile unei autoutilitare. Forţele care au intervenit la faţa locului au constatat, din nefericire, decesul acesteia.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intenţionând să părăsească curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul. Ulterior, aceasta ar fi coborât din autovehicul, pentru a curăţa parbrizul, însă, aflându-se pe un teren în pantă, autoutilitara ar fi început să se deplaseze, femeia fiind prinsă sub roţile acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

SURSA: Adevărul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

4 Vremea potăilor / După ce l-a pupat în cur pe șeful Transgaz, Florian Bichir, candidat PMP la Senat, și-a ascuns…

5 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…