O poză de la Fortaleza care va face istorie. Prietenii lui Dragnea știu de ce...

O poză de la Fortaleza care va face istorie. Prietenii lui Dragnea știu de ce...

O poză de la Fortaleza care va face istorie. Prietenii lui Dragnea știu de ce... O imagine postata pe unul dintre conturile de socializare ale lui Nicu Gheara confirma legaturile presedintelui partidului de guvernamant din Romania, Liviu Dragnea, cu lumea interlopa. Gheara este considerat a fi unul dintre cei mai de temut lideri ai interlopilor români, scrie  Aktual24.ro .

Imaginea a fost preluata pe Facebook de jurnalista Sorina Matei, care comenteaza acid: „Ceva imemorial si totusi vesnic verde. Daddy’s Brasil Fortaleza di Cosa Nostra”. Fortaleza (Brazilia) este destinatia de vacanta preferata a lui Liviu Dragnea. Wikipedia scrie ca Nicu Gheara (la mijloc) „a fost asociat deseori cu lumea traficantilor de droguri”.

Fortaleza apare in investigatiile de presa realizate de  RISE Project privind afacerile din Brazilia ale lui Liviu Dragnea. Jurnalistii dezvaluie legaturile lui Liviu Dragnea cu mai multi oameni de afaceri, printre care se disting cei care au preluat compania Tel Drum, care si-au investit banii in Brazilia, chiar in locurile in care seful PSD isi petrece vacantele.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…