O poză de la Fortaleza care va face istorie. Prietenii lui Dragnea știu de ce...

O poză de la Fortaleza care va face istorie. Prietenii lui Dragnea știu de ce...

O poză de la Fortaleza care va face istorie. Prietenii lui Dragnea știu de ce... O imagine postata pe unul dintre conturile de socializare ale lui Nicu Gheara confirma legaturile presedintelui partidului de guvernamant din Romania, Liviu Dragnea, cu lumea interlopa. Gheara este considerat a fi unul dintre cei mai de temut lideri ai interlopilor români, scrie  Aktual24.ro .

Imaginea a fost preluata pe Facebook de jurnalista Sorina Matei, care comenteaza acid: „Ceva imemorial si totusi vesnic verde. Daddy’s Brasil Fortaleza di Cosa Nostra”. Fortaleza (Brazilia) este destinatia de vacanta preferata a lui Liviu Dragnea. Wikipedia scrie ca Nicu Gheara (la mijloc) „a fost asociat deseori cu lumea traficantilor de droguri”.

Fortaleza apare in investigatiile de presa realizate de  RISE Project privind afacerile din Brazilia ale lui Liviu Dragnea. Jurnalistii dezvaluie legaturile lui Liviu Dragnea cu mai multi oameni de afaceri, printre care se disting cei care au preluat compania Tel Drum, care si-au investit banii in Brazilia, chiar in locurile in care seful PSD isi petrece vacantele.
Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”