O profesoară din Brazilia, concediată pentru un dans sexy în clasă. Cum a explicat comportamentul VIDEO

O profesoară din Brazilia, concediată pentru un dans sexy în clasă. Cum a explicat comportamentul VIDEO

O profesoară de engleză din Brazilia a rămas fără loc de muncă, după ce a postat mai multe videoclipuri dansând sexy în clasă. Tânăra a fost concediată, iar acum a devenit vedetă pe OnlyFans, platforma dedicată adulților.

Femeia a câștigat recent notorietate, după ce o serie de videoclipuri în care a fost văzută dansând în fața clasei au devenit virale, relatează milenio.com

Profesoara de engleză din Brazilia a fost concediată FOTO Twitter

Cu peste 9,6 milioane de urmăritori pe TikTok, în martie trecut, Cibelly a încărcat un videoclip pe contul ei, în care poate fi văzută purtând o rochie scurtă verde cu decolteu și dansând provocator în fața clasei.

Acest lucru a generat unele critici, dar au fost și persoane care au apreciat-o.

Totuși, acesta, spune tânăra, nu este altceva decât o modalitate de a acea o interacțiune mai bună cu elevii săi și care o ajută în procesul său de predare. De asemenea, femeia a clarificat faptul că părinții elevilor aprobă interacțiunea de acest tip.

Unul dintre elevii mei m-a invitat să dansez cu el, iar clasei i-a plăcut foarte mult interacțiunea. Am profitat de interesul elevilor pentru a-mi preda orele cu și mai multă calitate, elevii erau mai interesați și mai încântați”, a explicat Cibelly.

"Am proifitat de interesul lor"

Știu cât de dificil este pentru tineri să-și concentreze atenția asupra predării versus rețelele sociale și a tehnologiei, dar am profitat de interesul lor să-i aduc mai aproape de învățătură”, a spus profesoara. Ferreira a început să posteze pe rețelele de socializare videoclipuri din clasă.

A adunat aproape 9,7 milioane de urmăritori pe TikTok și 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Acest lucru însă nu a impresionat conducerea școlii care a considerat că este un „comportament inadecvat”. Pe lângă mișcările dansului sexy, Ferreira a fost sancționată pentru ținuta ei de la clasă, care includea inclusiv rochii scurte, mulate pe corp.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”