O profesoară din Slobozia le-a predat elevilor într-un mod inedit „Povestea Poveștilor” de Ion Creangă!

O profesoară din Slobozia le-a predat elevilor într-un mod inedit „Povestea Poveștilor” de Ion Creangă!

  Barikada.ro : Ileana M. preda Limba Romana la Scoala Generala nr. 9 din Slobozia si este diriginte la clasa a VIII-a C. Problemele clasei pe care o administreaza sunt multe si grave mai ales ca toti cei 21 de elevi sunt fete, iar trei dintre ele sunt gravide. Pentru ca, efectiv, nu mai stie ce metode pedagogice sa aplice ca sa le capteze catusi de putin atentia, saptamana trecuta a incercat o varianta cel putin indrazneata, daca nu socanta, dupa cum au catalogat-o colegii din cancelarie.

Doamna Ileana M si-a luat inima in dinti si, gandind ca daca tot e democratie de ce sa nu profite, le-a predat elevelor sale „Povestea povestilor” sau , popular, „Povestea pluii”, scrisa de nemuritorul Ion Creanga. Pentru o exemplificare cat mai buna a celor infatisate in aceasta naratiune, ea si-a adus de acasa un scaun realizat de sotul ei, apreciat instructor de sculptura, din sute de penisuri din lemn de fag.

„Stiu ca aveti numai plua in cap asa ca astazi  va voi preda o poveste care o sa va placa la nebunie”, si-a inceput doamna profesoara ora.

 
Experimentul a fost realmente un succes didactic, fetele au aplaudat in continuu si au tropait din picioare de bucurie insa, ca de obicei, informatia a ajuns pana la conducerea scolii iar acum originala profesoara este suspendata pana la finalizarea anchetei demarate inca din ziua urmatoare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA