O PROSTITUATĂ româncă DINAMITEAZĂ partidul bavarez, aliatul la guvernare al lui Merkel

O PROSTITUATĂ româncă DINAMITEAZĂ partidul bavarez, aliatul la guvernare al lui Merkel

Un scandal de proporții lovește în plin partidul CSU, aflat la guvernare alături de Angela Merkel în Germania. Unul dintre politicienii de marcă ai partidului în landul Bavaria, fieful CSU, este implicat într-un scandal de prostituție și consum de droguri.Georg Schlagbauer, membru în Consiliul General al orașului Munchen, președinte al Uniunii Producătorilor de Carne din Germania și președinte al Camerei de Industrie din Bavaria, este acuzat de o prostituată de origine român că ar fi vizitat-o într-un bordel timp de cinci ani, scrie miscareaderezistenta.ro.

Larissa M. susține că bărbatul de 44 de ani a fost clientul ei fidel în bordelul Extasia, dar în ultimul timp întârzia să o plătească. Schlagbauer este căsătorit și are doi copii minori, însă a reușit să își ascundă până acum viața dublă.

Românca îl acuză că se droga, urmăreau filme porno, dar uita să o mai plătească. “I-am îndeplinit toate dorințele. Să-mi dea banii, că nu îmi vând corpul degeaba”, spune Larissa, despre datoria de 14.700 de euro.

Ea a angajat deja un avocat, care să o ajute să recupereze suma datorată. “Există documente semnate de politician care pot duce în instanță la obligativitatea plății sumei datorate. Bărbatul plătea cash timpul alocat, însă de cele mai multe ori rămânea mai mult, iar orele în plus uita să le mai plătească”, a declarat avocatul Thorsten Schulz, pentru tz.de.

Scandalul a ieșit la iveală după ce informații despre vizitele la bordel ale lui Schlagbauer, dar și consumul de cocaină, au fost publicate în cotidianul Abendzeitung, mai scrie Mișcarea de Rezistență, siteul condus de Marius Tucă.

A doua zi, politicianul a luat decizia să își dea demisia din toate funcțiile pe care le deține “din motive familiale și de sănătate”, dar și să depună un autodenunț la Procuratura Munchen. Presa germană susține că el ar fi fost șantajat și amenințat, iar asta l-ar fi obligat să recurgă la acest gest. El este anchetat acum pentru procurare de droguri.

Schlagbauer era pregătit de conducerea CSU să preia o funcție de conducere în parlamentul regional din Bavaria, după alegerile din 2018.

Conform Spiegel.de, scandalul vine la doar două zile dupa ce parlamentarul Michael Bruckner, membru CSU în parlamentul regional al landului Bavaria, și-a dat demisia din toate funcțiile pe care le deține.

După mai multe informații publicate în presă, el a recunoscut că a întreținut relații sexuale contra cost cu o minoră de 16 ani.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...