O româncă a primit 300.000 de euro de la un pensionar italian. Povestea a ajuns la TV

O româncă a primit 300.000 de euro de la un pensionar italian. Povestea a ajuns la TV

Jurnaliștii italieni susțin că un bătrân din Italia a ajuns cerșetor, după ce o femeie de etnie romă din România l-a mințit că este fiica sa.

Cazul a ajuns în atenția presei italiene

Cazul bătrânului italian înșelat de româncă, cu suma de 300.000 de euro, a fost prezentat în cadrul unei emisiuni TV de investigații în Italia „Le Iene”.

Din documentele furnizate de jurnaliști, reiese că Umberto, italianul de 82 de ani, a fost înșelat de românca Alina, căreia îi trimitea lunar 10.000 de euro pentru o presupusă operație la inimă.

Chiar și așa, bătrânul ajuns între timp cerșetor refuză să accepte că a fost înșelat, deși jurnaliștii i-au arătat probe din care rezultă escrocheria.

Mergând pe firul faptelor, jurnaliștii italieni, ajutați și de un reporter român, pe nume Roco Xavi, au aflat că Alina este perfect sănătoasă, trăiește în România și are o casă și două mașini. Asta în timp ce justiția italiană a închis cazul, considerând-o de negăsit.

„Totul e o înșelăciune. Sunt multe persoane în vârstă ce sunt înșelate așa”, explică jurnaliștii italianului de 82 de ani.

Potrivit jurnaliștilor italieni, femeia trăiește în județul Buzău, alături de mama ei, dar acesta a refuzat să vorbească cu ei. Aceștia susțin că timp de șase ani, femeia a reușit să ia de la bătrân circa 300.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep