O româncă de 40 de ani a fost ucisă de rechin în Egipt. Trupul ei a fost găsit la sud de orașul Hurghada

O româncă de 40 de ani a fost ucisă de rechin în Egipt. Trupul ei a fost găsit la sud de orașul Hurghada

Două femei au fost ucise în atacurile cu rechini în Marea Roșie a Egiptului, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică, 3 iulie, Ministerul egiptean al Mediului.

Două surse au declarat pentru Reuters că cadavrul unei turiste române în vârstă de 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac în care a murit o austriacă de 68 de ani. Ambele atacuri au avut loc la 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei Sahl Hasheesh.

Autoritățile a declarat că a fost format un comitet pentru a examina circumstanțele atacurilor și orice motive științifice din spatele acestora.

Guvernoratul Mării Roșii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților în zona din jurul atacurilor.

Prima victimă a fost transferată la un spital privat local, a declarat pentru Reuters o sursă de la Direcția pentru Afaceri de Sănătate la Marea Roșie. El a adăugat că au existat încercări de resuscitare, dar ea a murit din cauza rănilor suferite.

O sursă de securitate a mai adăugat că austriaca a locuit în Egipt în ultimii cinci ani împreună cu soțul ei egiptean.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!