O româncă de 40 de ani a fost ucisă de rechin în Egipt. Trupul ei a fost găsit la sud de orașul Hurghada

O româncă de 40 de ani a fost ucisă de rechin în Egipt. Trupul ei a fost găsit la sud de orașul Hurghada

Două femei au fost ucise în atacurile cu rechini în Marea Roșie a Egiptului, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică, 3 iulie, Ministerul egiptean al Mediului.

Două surse au declarat pentru Reuters că cadavrul unei turiste române în vârstă de 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac în care a murit o austriacă de 68 de ani. Ambele atacuri au avut loc la 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei Sahl Hasheesh.

Autoritățile a declarat că a fost format un comitet pentru a examina circumstanțele atacurilor și orice motive științifice din spatele acestora.

Guvernoratul Mării Roșii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților în zona din jurul atacurilor.

Prima victimă a fost transferată la un spital privat local, a declarat pentru Reuters o sursă de la Direcția pentru Afaceri de Sănătate la Marea Roșie. El a adăugat că au existat încercări de resuscitare, dar ea a murit din cauza rănilor suferite.

O sursă de securitate a mai adăugat că austriaca a locuit în Egipt în ultimii cinci ani împreună cu soțul ei egiptean.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...