O românca devenită celebră în Grecia. Are puterea de a vedea viitorul

O românca devenită celebră în Grecia. Are puterea de a vedea viitorul

Angie Loupescou, o româncă originară din Constanța, este celebră în Grecia și chiar în întreaga lume, după ce a făcut previziuni incredibile. A „văzut” prăbușirea turnurilor gemene din SUA, accidente, evenimente cu implicații majore și chiar apariția coronavirusului cu mult timp înainte să apară. În prezent, ține conferințe online, face consultații prin telefon și Skype cu oameni de toate vârstele și de toate naționalitățile. Spune că în multe cazuri e suficient să audă vocea cuiva pentru a-i prevedea viitorul.

A fost înfiată de o familie de greci

Angie a trăit în România până la vârsta de 12 ani. Rămasă orfană, după ce părinții i-au murit într-un accident de mașină, a fost adoptată de un cuplu de greco-români care au luat-o cu ei în Grecia. Doi ani mai târziu a început să observe că are capacități paranormale. „La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen, prevedeam lucruri care urmau să se întâmple familiei și cunoscuților, iar ele se adevereau întotdeauna. Așa mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a făcut un cadou rar, cel al clarviziunii și al telepatiei”, a povestit Angie Loupescou, într-un interviu pentru Click.ro.

Și-a dorit să urmeze Facultatea de Teologie, dar, în cele din urmă, a urmat Psihologia și Filosofia. Studiile au ajutat-o foarte mult să-și înțeleagă și să-și dezvolte abilitățile înnăscute.

A prevăzut cutremure, inundații și chiar apariția coronavirusului

Angie Loupescou cu o carte în mână
Angie Loupescou a scris nenumărate cărți despre previziuni, feng shui, interpretarea viselor, inclusiv cu sfaturi de supraviețuire în perioada crizei economice

A început să devină un nume prin anii 2000, odată cu lansarea cărții ei, numite „Viețile precedente ale personalităților celebre”. Acolo a scris despre viziunea ei privind doborârea turnurilor gemene din SUA. Un an mai târziu, în septembrie 2001, catastrofa se adeverea. „Apoi, am mai prevăzut multe din evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, de la cutremure, incidente, situații economice, inundații, până la apariția coronavirusului și alegerea în State a președintelui Biden. Toate au apărut în interviuri televizate sau în articole de presă.

E solicitată de oameni din toată lumea

În prezent, Angie Loupescou este cercetător în metafizică, psiholog, hipnoterapeut clinic, înzestrată cu rare capacități telepatice. Face parte din echipa medicală a Clinicii Universității Leipzig, din echipa Societății de Cercetare Psihică din Londra și din Guild National of Hypnotists din SUA. Ea a fondat Societatea Științifică de Cercetare Psihică din Grecia și Centrul de Consultanță Psihologică și Hipnoterapie Loupescou Consultants din Atena. Cu tot acest bagaj academic, completat de capacitățile paranormale înnăscute, Angie a ajuns un nume atât în Grecia, cât și peste hotare. Oamenii de peste tot apelează la ea, iar lista de așteptare e lungă. „Chiar și acum, în carantină, sunt solicitată de oameni din toată lumea pentru consultații prin telefon sau prin Skype. Împlinirea mea este că pot ajuta oamenii folosindu-mi harul”. Întrebată ce vede în față pentru România, Angie ne răspunde: „E o situație dificilă, o combinație a crizei economice cu cea a coronavirusului, care va dura încă 2-3 ani”.

Terapeutul intră el însuși într-o stare de hipnoză, care îi permite să afle cauzele problemelor pacientului. Poate depista:

  • Apariția unor boli înainte ca acestea să apară
  • Energia negativă acumulată în urma stresului, dar și în urma contactului cu alte persoane, plus îndepărtarea ei
  • Persoanele dispărute
  • Cauza problemelor personale și de carieră
  • Karma care poate fi legată de incidente dintr-o viață anterioară.
  • Află pe Click! ce amai spus Angie Loupescou

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…