O româncă din Irlanda de Nord şi-a înjunghiat bebeluşul de opt săptămâni şi a încercat să-şi ucidă şi fiica de doi ani

O româncă din Irlanda de Nord şi-a înjunghiat bebeluşul de opt săptămâni şi a încercat să-şi ucidă şi fiica de doi ani

Un băiețel din Belfast a fost înjunghiat mortal, marți. Poliția a arestat-o ​​pe mama copiilor și a fost acuzată de crimă și tentativă de crimă. Raluca Tagani, în vârstă de 29 de ani, care se afla la domiciliu în momentul înjunghierii, a fost în custodia autorităților, în timp ce anchetatorii cercetează informații suplimentare.

Potrivit The Sun , poliția a spus că nu caută alți suspecți.

Tatăl copiilor, William O’Keefe, lucra departe de casă, fără să știe ce se întâmplase. Cazul a lăsat poliția și familia nedumerită cu privire la motivele care au împins-o pe femeie să recurgă la un astfel de gest.

Marți, în jurul orei 20:15, relatările vecinilor au spus că au auzit țipete venind din interiorul casei. Au sunat la poliția din Irlanda de Nord, care au sosit la casa situată în zona Ardoyne din nordul Belfastului.

PSNI and forensic officers in the Brompton park area of North Belfast this evening PSNI and forensic officers in the Brompton park area of North Belfast this eveningCredit: Pacemaker Press
Police at the house in the Brompton Park area last night Police at the house in the Brompton Park area last nightCredit: Pacemaker
The scene in Belfast this morning The scene in Belfast this morningCredit: Pacemaker Press

Paramedicii au încercat să salveze viața copilului de șapte luni, dar a murit la fața locului. Sora băiatului de doi ani a suferit răni grave și a fost scoasă din casă. A fost internată în Terapie Intensivă și este în stare critică.

Mama, născută în România, a fost, de asemenea, dusă la spital pentru tratament pentru răni ușoare și a fost scoasă afară din proprietate cu cătușe.

Potrivit Daily Mail, Raluca Tagani a fost pusă sub acuzare pentru uciderea fiului său, Liam O’Keefe, în vârstă de 8 luni și pentru tentativă de omor asupra fiicei sale de 2 ani.

Vestea tragică a ajuns la tatăl copiilor în timp ce acesta pleca să lucreze

A zburat înapoi la Belfast de la Liverpool pentru a fi alături de fiica sa, în timp ce ea își revine. În timp ce familia se întristează, o rudă a cerut oamenilor să nu speculeze în timp ce polițiștii efectuează investigații pentru a face lumină asupra tragediei.

Nu s-au dezvăluit multe despre trecutul familiei, în afară de faptul că tatăl a fost căsătorit anterior, din care a rezultat patru copii. L-a cunoscut pe Tagani în România în timp ce se afla în vacanță cu prietenii, în urmă cu trei ani. De atunci, Tagani s-a mutat în Irlanda de Nord pentru a fi alături de O’Keefe, iar cuplul are doi copii împreună.

Raluca Tagani

Raluca Tagani, 29, has been charged with both offences, Express.co.uk understands (Image: Enterprise)

Raluca Tagani

Raluca Tagani is originally from Romania (Image: Enterprise)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...