O rusoaică s-a dezbrăcat la bustul gol într-un avion în semn de protest că nu e lăsată să fumeze VIDEO

O rusoaică s-a dezbrăcat la bustul gol într-un avion în semn de protest că nu e lăsată să fumeze VIDEO

Protest inedit al unei rusoaice, contra regulii care interzice fumatul, pe timpul călătoriei cu avionul. Supărată că viciul său nu mai poate să aștepte până la aterizare, femeia s-a dezbrăcat la bustul gol în fața tuturor celorlalți pasageri și a încercat chiar să pătrundă în interiorul cabinei de pilotaj.

Supărată că nu poate fuma, femeia s-a dezbrăcat în avion FOTO Captură video

O adevărată dramă s-a iscat la peste 30.000 de metri înălțime! Pasagerii unui zbor spre Moscova au asistat la scene de-a dreptul scandaloase, după ce Anzhelika Moskvitina, în vârstă de 49 de ani, a decis să le arate sânii, fără nicio rușine. Cu toate că de față erau inclusiv copii.

Rusoaica, supărată din cale-afară că nu poate fuma

Omorâți-mă aici, dar voi fuma”, le-a spus ea, cu toată hotărârea, membrilor echipajului.

Întreg circul a început după ce femeia a fost prinsă cu țigara aprinsă, în toaleta avionului. Camerele de supraveghere ale aeronavei au surprins întocmai momentul în care călătoarea, suspectată că ar fi în stare de ebrietate, se ia la ceartă cu membrii echipajului . Aceștia din urmă încearcă să o liniștească, însă fără succes.

În timpul zborului de la Stavropol către Moscova, femeia și-a dezvelit pieptul, în fața celorlalți pasageri, printre care se numărau și copii. În timp ce încerca să o rețină, un bărbat, însoțitor de zbor al companiei rusești Aeroflot a fost mușcat și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Doamnă, ia loc și îmbracă-te!, i-a ordonat un membru al echipajului.

Unde vă sunt hainele? Înțelegeți că încălcați regulile de comportament în avion? Sunt copii aici. Respectați-i pe ei măcar”, a fost ea îndemnată.

Respect copiii. Mai mult, iubesc copiii. Înțeleg că voi merge la spitalul de boli mintale sau la închisoare. Dar vreau să merg în cabină.”, a fost răspunsul femeii.

În timp ce avionul a început să treacă prin turbulențe femeia a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj, în timp ce le-a spus celorlați pasageri, alarmați, că vor muri cu toții, scrie Daily Mail.

A fost îndemnată să „se calmeze”, dar a repetat echipajului să o lase în pace. Văzând că membrii echipajului sunt depășiți de situație, călătorii de la clasa business au intervenit. Mai mulți oameni au încercat să o rețină și să o îmbrace la loc.

Ulterior, i-au pus o pereche de cătușe de plastic, la ordinul căpitanului. În cele din urmă, după ce a fost încătușată, un medic de la bord a monitorizat-o, până când avionul a aterizat pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova. Femeia a fost imediat reținută de poliție.

Compania cere o listă neagră de pasageri

Compania Aeroflot a cerut imediat noi reguli care să prevină astfel de incidente, inclusiv o listă neagră de pasageri rebeli.

Femeia se afla într-o stare inadecvată și a încălcat grav regulile de conduită la bordul aeronavei”, au transmis reprezentanții companiei aeriene.

Ea a ignorat avertismentele repetate din partea echipajului și a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj.

Aeroflot subliniază că acest caz dovedește, din nou, necesitatea urgentă la nivel legislativ de a înăspri pedepsele pentru turbulențele aeriene, inclusiv crearea unei liste negre unice de pasageri pentru toate companiile aeriene”, se arată într-un comunicat al companiei.

Femeia a fost avertizată că ar putea fi dată în judecată pentru daunele produse.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale