O să aveți un șoc atunci când veți citi ce este în imagine

O să aveți un șoc atunci când veți citi ce este în imagine

Așa arata mâna unui doctor cardiolog, dupa 12 ore de operatii la 30 de grade Celsius, pentru ca instalatia de climatizare a spitalului nu functioneaza. Doctorul Horia Feier, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a postat pe Facebook o fotografie cu mana sa, dupa 12 ore de operatii, la o temperatura care ajunge in sala de operatii la 30 de grade.

"Mana dreapta, dupa 12 ore de operatii la 30 de grade...", a scris doctorul timisorean.

Acesta a explicat, intr-un comentariu postat la fotografie: "Problema e clima inexistenta: in sala sunt 30 de grade pe monitor, sub scialitica sunt 33, Iar sub halat Dumnezeu stie cat".

Horia Feier a explicat, pentru HotNews.ro, ca instalatia de clima este veche de aproximativ 20 de ani si nu mai este functionala.

Potrivit acestuia, firma care a instalat-o a apreciat repararea instalatiei la circa 26.000 de euro.

Demersurile pentru obtinerea fondurilor necesare reparatiei au fost facute, dar ministerul Sanatatii, in subordinea caruia se afla Institutul, nu a dat un raspuns pana in prezent.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…