O sculptură care o înfățișează pe Kate Moss nud a fost expusă la Londra

O sculptură care o înfățișează pe Kate Moss nud a fost expusă la Londra

O sculptură care o înfățișează pe Kate Moss (43 de ani) nud și fără brațe a fost expusă la Londra, informează Reuters.

Lucrarea, intitulată "MILF", a fost prezentată publicului joi la Opera Gallery și poate fi achiziționată pentru suma de 25.000 de lire sterline (31.800 dolari).

Creatorul său, artistul lituanian Edgar Askelovic, cunoscut pentru o pictură reprezentându-l pe David Bowie jumătate bărbat-jumătate câine, a lucrat timp de patru luni la realizarea acesteia, pe baza unor fotografii ale cunoscutului supermodel britanic.

Sculptura, care înfățișează doar bustul vedetei, a fost realizată din silicon și rășină poliuretanică și cântărește 80 de kilograme.

"Askelovic a lucrat doar pe baza fotografiilor ceea ce este incredibil deoarece nu a întâlnit-o niciodată pe Kate Moss", a declarat directorul galeriei, Jean-David Malat .

Nu este, de altfel, prima dată când Moss inspiră sculpturi neconvenționale. Cu un deceniu în urmă, sculptorul britanic Marc Quinn a înfățișat-o pe Moss asemenea unei zeități a yoga, cu mâinile și picioarele contorsionate în spatele capului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia