O septuagenară campioană la dans la bară a fascinat juriul „iUmor“. Ce reacție a avut Cheloo FOTO

O septuagenară campioană la dans la bară a fascinat juriul „iUmor“. Ce reacție a avut Cheloo FOTO

Un moment de senzație susținut de o concurentă de 79 de ani a cucerit juriul show-ului de umor de la Antena 1.

Juriul iUmor, impresionat de prestația concurentei de 79 de ani FOTO Antena 1

Ediția „iUmor“ difuzată la Antena 1 duminică, 2 aprilie, de la ora 20.00, o va aduce în fața telespectatorilor pe Idanna Abignente, câștigătoarea Campionatului Mondial de Dans la Bară la categoria sa de vârstă.

Idanna Abignente este din Italia, urmează să împlinească 80 de ani, iar pe când avea 71, ea a decis să se înscrie la cursuri de dans la bară. „Eu sper, prin intermediul acestui număr, să demonstrez că vârsta nu este un obstacol. Aveam deja 71 de ani, deci, nu eram tânără. Profesoara mea de dans, o profesionistă desăvârșită, a deschis la Torino o sală de dans. Una dintre amicele copiilor mei mi-a spus: «Idanna, haide să încerci și tu!». Am crezut că nu voi continua să fac asta, dar am încercat, iar după nouă ani încă sunt aici“, a povestit ea înainte să urce pe scena show-ului de umor.

Doina Teodoru vine la „iUmor“

Delia , Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo au privit cu multă atenție numărul pregătit de Idanna Abignente pentru audițiile sezonului 14 „iUmor“. Iar emoțiile au atins cote maxime. „Eu am trăit niște sentimente... îți mișcă sufletul, știi? Dorința de a face asta și nebunia de a face chestia asta. Mie mi-a creat un moment foarte sensibil în mintea mea cinematografică și în melancolia mea (...). Pe mine m-ați cucerit în totalitate“, a declarat Delia.

Doamna Idanna, mie mi-a plăcut foarte mult ce ați făcut și vă apreciez foarte tare! Vreau neapărat ca bunică-mea să vadă numărul acesta! Mulțumesc foarte mult pentru asta“, a mărturisit Nelu Cortea.

Are 79 de ani, în curând va împlini 80 de ani – din acest punct de vedere este un etalon de forță, curaj și, totodată, inconștiență la capitolul dans la bară“, a spus Cheloo. Întrebată care este secretul pentru această pasiune pe care a descoperit-o în urmă cu niciun deceniu, concurenta a răspuns: „Cred că este entuziasmul meu, bucuria de a trăi, aprecierea lucrurilor mărunte“.

Doina Teodoru a acceptat provocarea de a fi la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, iar Vlad Bieltz, Dima Țui și Alexandru Țiproc sunt doar trei dintre concurenții care vor încerca să îi convingă pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo că merită să primească votul lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...