O tânără a fost călcată de două ori cu mașina de tatăl ei. Scuza halucinantă oferită polițiștilor

O tânără a fost călcată de două ori cu mașina de tatăl ei. Scuza halucinantă oferită polițiștilor

Nigel Malt, în vârstă de 45 de ani, din Norfolk, Marea Britanie a lovit-o în ianuarie, pe fiica sa, Lauren Malt, în vârstă de 19 ani, în fața casei în care aceasta locuia cu mama și frații ei în apropiere de West Winch. El a negat crima, susținând că a fost un accident, dar a fost găsit vinovat după un proces la Norwich Crown Court. Un judecător a impus pedeapsa minimă ca parte a unei sentințe pe viață, relatează BBC .

Lauren Malt FOTO BBC

Juriul a aflat că Nigel Malt avea ordin de restricție și nu avea voie să se apropie de casa unde locuiau soția și copii săi, după ce aceasta l-a reclamat pentru agresiune în aprilie 2021.

Procurorul, Andrew Jackson, le-a spus juraților că, în timp ce aștepta procesul pentru acea acuzație, Malt a apărut la casa soției și copiilor săi din Leete Way pe 23 ianuarie, s-a certat cu fiica sa și l-a amenințat pe prietenul ei, Arthur Marnell, cu o rangă.

Lauren a reușit să-l scoată din casă și i-a spus să plece acasă. Atunci, Malt s-a urcat la volan, a dat cu mașina înapoi trecând peste fiica lui, a oprit, după care a condus înainte, din nou peste trupul fetei. Malt a pus-o apoi pe Lauren pe scaunul din față al pasagerului, a condus până la locul de muncă al soției sale, după care și-a dus fata la spital, unde a fost declarată moartă.

Procurorul a citit în instanță declarația făcută Karen Malt, fosta soție a bărbatului:

„Îmi amintesc apelul de la el. Mi-a spus: «A fost un accident. Îți voi aduce fata. Este moartă deja». Îi tot strigam în telefon și întrebam «care dintre ele», dar el nu voia să-mi spună”, spune femeia.

Un tată care și a ucis fiica, călcând o de două ori cu mașina, a fost condamnat la închisoare pe viață FOTO Norfolk Police jpg

FOTO: Norfolk Police

Ea a mărturisit că nu l-a crezut pe bărbat și își tot spunea că fiica ei „trebuie să fie bine", dar când Malt a ajuns și a văzut-o înăuntru, „îndesată” în locul, din dreapta, destinat picioarelor, „a început să o cuprindă un sentiment de groază”.

„Știam că nu va supraviețui”, a spus ea. „Era îndesată în spațiul pentru picioare. I-am văzut fața și mi s-a făcut rău”.

Ea a adăugat că a văzut-o în acea poziție „a fost mai rău decât să știu că a fost călcată”.

„Nu pot să înțeleg cum un părinte ar putea să-și ucidă propriul copil", a spus ea.

Judecătorul Anthony Bate a declarat că Malt și-a folosit mașina ca pe o „armă letală într-o furie alimentată de alcool pe o stradă rezidențială”.

Ea [Lauren] ar fi trebuit să fie în siguranță în compania tatălui ei”, a spus el.

După pronunțarea sentinței, Detectivul Holly Evans a declarat: „A fost o crimă: Lauren și-a pierdut viața în mod inutil în mâinile tatălui ei, chiar persoana care ar trebui să o protejeze și să o țină în siguranță.

Nu există nimic care să o poată aduce pe Lauren înapoi, dar astăzi, bărbatul responsabil de moartea ei s-a confruntat cu justiția".

Judecătorul a dispus ca cele două acuzații de agresiune asupra lui Karen Malt să rămână la dosar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...