O turistă indignată de nota de plată de la restaurant a chemat poliția. Cât a trebuit să plătească

O turistă indignată de nota de plată de la restaurant a chemat poliția. Cât a trebuit să plătească

O turistă japoneză care a descoperit că nota de plată de la restaurant ajunsese la 1.000 de dolari a sesizat poliția, spunând că nu a fost informată în mod corespunzător cu privire la costul mesei.

Nota de plată pentru crab a fost de aproape 1.000 de dolari FOTO Pexels

Junko Shinba, care se afla în vizită în Singapore, lua masa la restaurantul Seafood Paradise pe 19 august, când a aflat că felul de mâncare cu crab și chili pe care l-a comandat costa aproximativ 680 de dolari, a relatat publicația singaporeză AsiaOne.

Shinba, în vârstă de 50 de ani, a declarat pentru AsiaOne că un chelner i-a sugerat acest fel de mâncare, care este renumit în Singapore și în țara vecină, Malaezia.

Însă acest fel de mâncare a fost gătit cu un crab regal din Alaska, care costă aproximativ 20 de dolari pentru 100 de grame la Seafood Paradise, a relatat AsiaOne. Crabul chili este gătit de obicei cu crabi de noroi, scrie Insider .

Lipsa exlicațiilor

Shinba a declarat pentru AsiaOne că ospătarul a evidențiat crabul ca fiind un fel de mâncare la prețul de 20 de dolari „fără să explice că se taxează la 100 de grame”.

Paradise Group, care deține Seafood Paradise, a declarat pentru Insider că personalul restaurantului a comunicat de două ori grupului lui Shinba costul felului de mâncare și că personalul său a indicat prețurile pe grame din meniu pentru a-i ajuta pe clienți să înțeleagă.

Pentru a preveni orice neînțelegere, personalul a adus chiar și crabul regal din Alaska întreg la masă înainte de preparare”, a adăugat acesta.

Dar Shinba a spus că nu i s-a spus că „crabul întreg va fi gătit doar pentru noi” și a presupus că grupul ei va primi doar o porție de crab, a relatat AsiaOne.

O imagine a chitanței furnizată de Shinba către AsiaOne a arătat că crabul din Alaska a costat aproximativ 680 de dolari, ceea ce înseamnă că a cântărit aproximativ 3,5 kilograme.

Nota de plată de 1.000 de dolari

Erau trei farfurii pline cu crab și multe alte feluri de mâncare - nu am reușit să terminăm totul”, a declarat ea pentru publicație.

Combinată cu costul altor feluri de mâncare, nota de plată totală pentru masa lui Shinba a ajuns la aproximativ 1.000 de dolari pe chitanță.

Shinba i-a cerut apoi lui Seafood Paradise să cheme poliția, iar ofițerii au sosit ulterior la fața locului, a relatat AsiaOne.

După câteva discuții, grupul lui Shinba a primit o reducere de aproximativ 78 de dolari, iar prietenul ei a plătit masa cu cardul de credit, a precizat publicația.

Paradise Group a declarat că managerul restaurantului său a ajutat-o pe Shinba să facă o plângere la poliție și a oferit reducerea „din bunăvoință”.

Shinba a contactat, de asemenea, Consiliul de Turism din Singapore în legătură cu incidentul, iar cazul ei a fost trimis la Asociația Consumatorilor din Singapore, a relatat AsiaOne.

Mâncărurile de crab de la Seafood Paradise costă de obicei între 7,90 și 8,60 dolari pentru 100 de grame, deși mâncărurile sale de crab au un preț de 19,60 dolari pentru 100 de grame. Costul crabului său King Crab din Alaska este listat ca fiind „de sezon” în meniul restaurantului.

Un reprezentant al Forțelor de Poliție din Singapore a refuzat să comenteze cazul lui Shinba, invocând confidențialitatea investigațiilor polițienești.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

3 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?