O turistă, la un pas de linșaj, după ce a dansat pe piramida antică mayașă. „Să fie sacrificată” VIDEO

O turistă, la un pas de linșaj, după ce a dansat pe piramida antică mayașă. „Să fie sacrificată” VIDEO

O turistă a ieșit în evidență mai mult decât trebuia, după ce a urcat pe o piramidă antică mayașă, lucru total interzis și a stârnit un scandal imens, mai multe persoane cerând să fie sacrificată.

Este o regulă nespusă că turiștii ar trebui să fie respectuoși atunci când vizitează locuri de importanță istorică și culturală. Cu toate acestea, oamenii pot depăși și de multe ori depășesc limitele, iar o femeie a învățat că acest lucru poate avea consecințe grave atunci când a urcat o piramidă mayașă, scrie LAD BIBLE.

În imaginile virale postate pe TikTok, femeia a putut fi văzută urcând pe structura antică - cunoscută sub numele de Castillo de Kukulcán, una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne - în ciuda faptului că a fost huiduită de privitori.

Deși acesta ar fi trebuit să fie un semn pentru a opri imediat ceea ce făcea, ea nu s-a oprit și a continuat să pozeze în vârful piramidei situate în Chichén Itzá, sud-estul Mexicului, și chiar s-a oprit să danseze.

Captură TikTok

Când a ajuns înapoi „pe pământ”, o mulțime furioasă o aștepta și îi cereau „sacrificiul” ca pedeapsă.

După cum a raportat Merco Press, mulțimea scanda „închisoare, închisoare, închisoare”, „închide-o” și „sacrificiu, sacrificiu”, „pentru că această femeie nu respectă regulile”.

Femeia a fost apoi stropită cu apă în timp ce încerca să părăsească situl istoric, pe măsură ce huiduielile continuau.

Urcarea piramidei este interzisă din 2008 de Institutul Național de Antropologie și Istorie (INAH).

În încercarea de a descuraja oamenii să facă acest lucru, există și o amendă care variază de la 2.558 USD la 5.115 USD, care este calculată pe baza daunelor cauzate piramidei.

Deși etnia femeii nu este cunoscută, mulțimea a adăugat în scandările lor „dacă este din străinătate, ar trebui să plece din Mexic”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...