O turmă de oi a semănat panică într-un sat din Țara Galilor după ce animalele au mâncat...canabis

O turmă de oi a semănat panică într-un sat din Țara Galilor după ce animalele au mâncat...canabis

O turmă de oi a semănat panică într-un sat din Țara Galilor după ce animalele au mâncat canabis căzut dintr-un camion care transporta droguri capturate în orașul Rhydypandy. Potrivit celei mai probabile ipoteze, oile ar fi mâncat din drogurile căzute pe drum și ar fi luat-o razna, relatează joi directmatin.fr.

"O turmă de oi se plimbă prin sate și produce mari pagube", a declarat Ioan Richard, consilier regional. "Intră în grădinile oamenilor, au reușit chiar să pătrundă într-un bungalow și au produs distrugeri într-o cameră", a adăugat el.

Câteva oi au fost ucise în timp ce rătăceau, "confuze și buimace", pe străzi. Ioan Richard a cerut poliției să fie mai atentă, pentru a evita ca lucrurile să nu se repete, încheie directmatin.fr .

AGERPRES/ (AS — editor: Lelia Bretan, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu