O valiză cu safire și alte nestemate în valoare de 1 milion de lire sterline, furată la Londra dintr-un tren

O valiză cu safire și alte nestemate în valoare de 1 milion de lire sterline, furată la Londra dintr-un tren

Poliția britanică a demarat operațiunile de căutare a unui bărbat neidentificat marți, după ce o valiză conținând safire și alte pietre prețioase în valoare totală de 1 milion de lire sterline (1,3 milioane de dolari) a fost furată dintr-un tren aflat în stația Euston din Londra, informează Reuters.

Proprietarul, un comerciant de bijuterii în vârstă de 35 de ani, a urcat la bordul acelui tren care mergea spre Birmingham pe 8 noiembrie, însă atunci când trenul a ajuns în Rugby, o localitate din centrul Angliei, a descoperit că valiza lui, în care se aflau rubine, smaralde și safire, nu se mai afla în spațiul destinat bagajelor.

Poliția a dat publicității o fotografie (ce are o calitate slabă a imaginii) reprezentând bărbat pe care ar dori să îl chestioneze în această chestiune.

"Vreau să vorbesc cu bărbatul din imaginile captate de camerele de supraveghere despre furtul acestui bagaj cu un conținut extrem de valoros", a declarat sergentul Nick Thompson, care lucrează pentru Poliția Transporturilor din Marea Britanie.

"Valiza era un geamantan negru de mari dimensiuni și conținea peste 40 de nestemate precum rubine, smaralde și safire", a adăugat polițistul britanic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale