Oana Florea - propusă de PSD să îi ia locul lui Fifor la șefia comisiei parlamentare privind alegerile (surse)

Oana Florea - propusă de PSD să îi ia locul lui Fifor la șefia comisiei parlamentare privind alegerile (surse)

Partidul Social Democrat a propus-o pe Oana Florea, deputat PSD, pentru funcția de președinte al Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, potrivit unor surse parlamentare.

Conform surselor citate, Comisia de anchetă urmează să aibă joi, la ora 11,00, o ședință în care se vor discuta probleme organizatorice și în cadrul căreia este posibil ca Oana Florea să fie votată președinte.

Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului au luat act, miercuri, de demisia senatorului Mihai Fifor din funcția de președinte al Comisiei de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, ca urmare a numirii sale ca ministru al Economiei.

"Având în vedere Hotărârea Parlamentului nr. 39 din 11 mai 2017 privind constituirea Comisiei speciale de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial și ținând cont de numirea mea în funcția de ministru al Economiei, vă rog să luați act de demisia mea din funcția de președinte al Comisiei speciale de anchetă menționată mai sus, începând cu data de 30 iunie 2017", se arată în documentul transmis de Fifor Birourilor permanente ale Parlamentului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc