Oana Pellea atrage atenția asupra unei noi imbecilități a Proastei: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru”!!!

Oana Pellea atrage atenția asupra unei noi imbecilități a Proastei: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru”!!!

Oana Pellea atrage atenția asupra unei noi imbecilități a Proastei: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru”!!! Actrița Oana Pellea o ironizează, într-o postare pe Facebook, pe Viorica Dăncilă, după ce aceasta a afirmat că: "Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru." Oana Pellea scrie că: "Viorica are dreptate: <Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru>. Adica nu poate accepta ca este prim-ministru. Nici eu."

"După cum ştiţi, am fost plecată în Israel. Când m-am întors din Israel, am văzut declaraţiile domnului preşedinte, am văzut modul în care domnul preşedinte dădea impresia că mă cheamă ca la şcoală, ca pe un elev care nu şi-a făcut lecţia şi trebuie certat. Sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru", a afirmat Viorica Dăncilă, vineri seară, la România Tv.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

2 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…

3 Așa o fi?

4 Categoria „mumu” / Comisia din Penitenciarul Rahova a fost de acord cu eliberarea condiționată a lui Dragnea

5 Cine este Ioana Mihăilă, propunerea USR PLUS la ministerul Sănătății