Oana Pellea atrage atenția asupra unei noi imbecilități a Proastei: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru”!!!

Oana Pellea atrage atenția asupra unei noi imbecilități a Proastei: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru”!!!

Oana Pellea atrage atenția asupra unei noi imbecilități a Proastei: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru”!!! Actrița Oana Pellea o ironizează, într-o postare pe Facebook, pe Viorica Dăncilă, după ce aceasta a afirmat că: "Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru." Oana Pellea scrie că: "Viorica are dreptate: <Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru>. Adica nu poate accepta ca este prim-ministru. Nici eu."

"După cum ştiţi, am fost plecată în Israel. Când m-am întors din Israel, am văzut declaraţiile domnului preşedinte, am văzut modul în care domnul preşedinte dădea impresia că mă cheamă ca la şcoală, ca pe un elev care nu şi-a făcut lecţia şi trebuie certat. Sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru", a afirmat Viorica Dăncilă, vineri seară, la România Tv.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

5 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România