Oana Schmidt-Hăineală, la DNA

Oana Schmidt-Hăineală, la DNA

Procurorul Oana Schmidt-Hăineală, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, a ajuns, marți dimineață, la sediul DNA, fiind citată pentru audieri.

La sosire, aceasta nu a făcut declarații presei.

Procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, a fost audiat, luni, la DNA, ca martor în dosarul în care se fac cercetări privind OUG 13.

Săptămâna trecută, Direcția Națională Anticorupție confirma faptul că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative și că se efectuează acte procedurale.

Anterior, Ministerul Justiției preciza că a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, precum și cu proiectul de lege referitor la grațiere.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…