Oana Zăvoranu, de nerecunoscut! Și-a cerut iertare în fața vedetelor pe care le-a jignit. Cu cine vrea să se împace

Oana Zăvoranu, de nerecunoscut! Și-a cerut iertare în fața vedetelor pe care le-a jignit. Cu cine vrea să se împace

Vinerea Mare a fost ziua prielnică pentru vedete să-și regândească acțiunile și să ceară iertare celor cărora le-au greșit. Este cazul și Oanei Zăvoranu, care și-a cerut iertare public tuturor vedetelor pe care le-a jignit în emisiunea sa de pe YouTube, scrie click.ro .

Oana Zăvoranu a intrat și mai mult în atenția celor de acasă atunci când și-a deschis un canal de YouTube, locul unde a criticat, a ironizat și a jignit mai multe persoane din România.

Oana Zăvoranu: ,,Cine suntem noi să nu ne căim?”

Oana Zăvoranu a ajuns la concluzia că a făcut rău intenționat mai multor persoane, așa că a simțit nevoia să-și ceară scuze.

,,Astăzi am găsit puterea să fac pace cu mine…pentru că este o zi mare, Vinerea Mare, zi în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, bătut, vândut pentru 30 de arginți și răstignit pe Cruce între doi tâlhari …pentru păcatele noastre! Cine suntem noi să nu ne căim pentru toate greșelile și necazurile pricinuite altora cu voia noastră?!…

Aătazi simt nevoie să îmi cer iertare tururor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs, prin intermediul unei emisiuni greșite... emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens…

Nici măcar nu am câștigat bani sau faimă prin intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme, spunând lucruri dureroase despre alții, sub forma unui pamflet. Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”, a spus Oana Zăvoranu, în social media.

Cui a cerut Oana Zăvoranu scuze în public

Postarea ei continuă cu alte câteva rânduri pe care sunt așezate numele vedetelor față de care își cere scuze:

,,Așadar, îmi cer scuze public în această postare: Adelinei Pestrițu, Oanei Roman, Cristinei Ich, Alinei Ceușan, Andreei Bănică, lui Dorian Popa, Andei Adam, Ramonei și Monicăi Gabor, Andreei Mantea, Cătălin Botezatu, Ralucăi Bădulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu și lui Radu Valcan, Dianei Munteanu, Ștefaniei și lui Speak, adică tururor celor pe care i-am luat în râs în emisiunile mele de pe YouTube.”, a fost mesajul transmis de Oana Zăvoranu, pe rețelele de socializare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”