Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, atât datorită personalității sale, cât și grație modului unic de exprimare pe care îl folosește în discursul său. Recent, aceasta a fost înșelată de soțul ei, iar acum dă cărțile pe față!

Oana Zăvoranu trece prin al doilea divorț din viața ei, după ce Alex Ashraf și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Deși cei doi formau un cuplu de mai bine de 10 ani de zile, bărbatul a ales să plece de lângă frumoasa brunetă, după ce s-a îndrăgostit de o tânără domnișoară, destul de virală pe Tik Tok.

Vedeta, după ce a confirmat zvonurile divorțului, a făcut o serie de declarații incendiare cu privire la femeia care a înlocuit-o în sufletul lui Ashraf! Potrivit Oanei Zăvoranu, amanta soțului ei este o domnișoară cu moravuri ușoare, care activează în industria pornografică, fiind atât damă de companie, cât și model de videochat:

„N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel! El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!

Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu potrivit protv.ro, care citează presa de can-can.

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a spus și cum s-a îndrăgostit soțul ei de această femeie. Se pare că totul s-a întâmplat pe Tik Tok, acolo unde domnișoara intra constant în sesiuni de livestream:

„Alex a cunoscut-o pe TikTok. Ea acum este plecată acolo. El o așteaptă cumințel în casa făcută pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la pușcărie. Fata a fost o videochatistă păguboasă, iar când l-a cunoscut pe Alex și a aflat cine e, a făcut tot posibilul să-l stoarcă de bani. Ca barbat, cum dracu să pleci tu de lângă un diamant pentru o asemenea mizerie de femeie? E rușinos. Cum tu, ca bărbat, să stai acasă și să scoți căinii aleia la plimbare, în timp ce ea se prostitutează la Geneva?”, a continuat Oana pentru sursa citată.

Cine este și cum arată femeia cu care a fost înșelată Oana Zăvoranu

Au apărut și primele imagini cu tânăra care i-a furat inima lui Alex Ashraf! Aceasta s-ar numi „Alexandra” și ar avea o carieră lungă în industria videochat-ului. Din imaginile publicate de sursa menționată anterior, asemănările cu Oana sunt uimitoare. Tânăra este tot brunetă, focoasă, cu buze mari și bust generos.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, după ce s-a aflat cine este amanta lui Alex Ashraf:

„Tu ești mult mai frumoasă!” // „Doamne ferește!” // „E strigător la cer, Oana! Tu ești o femeie adevărată, nu ca aia...”., sunt doar câteva dintre comentariile primite de Oana Zăvoranu la postarea în care anunța despărțirea de Alex.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat