Oare ce face aici băiatul ministresei de la Interne, trage pe nas? Asta e pe bune, nu delir marca Antena 3/Dragnea!

Oare ce face aici băiatul ministresei de la Interne, trage pe nas? Asta e pe bune, nu delir marca Antena 3/Dragnea!

Oare ce face aici băiatul ministresei de la Interne, trage pe nas? Asta e pe bune, nu delir marca Antena 3/Dragnea! Da, este Darius Costin Dan, fiul ministrului de Interne, Carmen Dan. Și-i zice mă-sii „boasa”!

Au găsit jointuri la #Rezist: O nouă „dezvăluire” anonimă marca Luju – Antena 3/Dragnea despre „case conspirative” și „platforme de propagandă”

Tandemul Luju – Antena 3, principalii aliați mediatici ai lui Liviu Dragnea, au continuat miercuri seară, în sincron, așa-zisele dezvăluiri despre organizatorii protestelor antiguvernamentale, anunțate de liderul PSD încă de duminică. Potrivit unui material publicat pe site-ul Luju cu câteva minute înainte de debutul emisiunii lui Mihai Gâdea, aceeași voce anonimă distorsionată din masterialul de luni seară povestește cum membrii comunității #Rezist consumă droguri ușoare în diverse case conspirative din Sibiu și București în timp ce pun la cale platforme de propagandă și de distribuire a mesajelor în vederea promovării mitingului din 10 august.

”Prima data cand am vazut acest fenomen a fost la Sibiu intr-o alta casa conspirativa in care sunt depozitate serverele cu care se fac mesaje de propaganda si rostogolirea lor in tot mediul online. Intr-o seara in aceasta locatie am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, in jurul mesei aflandu-se Florin Badita, Angi Serban, Cristian Mihai Dide si alti membri #Rezist, care au inceput sa-si realizeze tigari cu marijuana, asa zise joint-uri. S-a stat acolo pana dimineata, casa aflandu-se in Sibiu, pe strada Crisanei, la numarul 13. O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei… Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri… La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00”, povestește personajul anonim cu voce distorsionată într-o înregistarea publicată de Luju și preluată de Antena 3.

“Platforma de propaganda si de distribuire a mesajelor contine aproximativ 140.000 conturi de Facebook, printre care erau persoane, pagini de media, influenceri… Platforma era, pana in urma cu ceva timp administrata de Florin Badita, ordinele fiind primite direct de la Monica Macovei, pentru aceasta platforma, discutiile tinandu-se direct la Bruxelles sau la Strasbourg, iar dupa ce platforma a pierdut un numar de aproximativ 100.000 conturi si s-a inceput reconstructia ei in vederea promovarii mitingului din 10 august, a fost schimbat si administratorul pe care nu l-am cunoscut. Dar stiu ca platforma a functionat si in ziua de 12 august, cand au indemnat oamenii sa iasa in strada spunand ca, in caz contrar, Liviu Dragnea va deveni invincibil… acelasi mesaj fiind transmis si de Malin Bot, intr-o postare live pe care a facut-o in jurul orelor 18.00”, povestește aceeași voce într-un alt clip publicat de Luju.

Același personaj anomim susține că semnăturile strânse de USR în cadrul campaniei ”Fără penali în funcții publice” sunt false, plătite su sume cuprinse între 6 și 10 lei, existând ”o legătură strânsă între liderii #Rezist și liderii USR”. Presupusa dovadă în sprijinul acestei afirmații este că personajul anonim care face aceste afirmații ar fi participat la campania de strângere de semnături și a declarat nume flase, CNP-uri false și adrese diferite ”fără să i se ceară buletinul”, unul dintre numele oferite fiind cel al fostului procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu, ”zis și Portocală”.

Primul episod din presupusele dovezi promise duminică de șeful PSD în sprijinul ideii că mitingul diasporei din 10 august ar fi fost finanțat din străinătate și ar fi avut o organizare paramilitară a fost prezentat luni de către tandemul Luju.ro – Antena 3.

Într-o înregistrare video, același bărbat cu fața ascunsă și vocea alterată, susținea în urmă cu două zile că a fost membru al comunității #Rezist și îl acuza pe protestatarul Cristian Dide că a vrut să provoace intenționat ciocniri cu jandarmii. Bărbatul nu a prezentat nicio probă în favoarea acuzațiilor sale.

Un alt video a prezentat înregistrări audio realizate pe ascuns de la discuții despre care Luju.ro susține că ar fi purtate de Angi Șerban, membru al comunității Rezist. Aceasta a respins pe contul său de Facebook acuzațiile.

Altă presupusă probă ar fi donațiile online primite de comunitățile de Facebook pe diverse platforme de susținere, precum Patreon.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...