Obama despre procedurile FBI: "Noi nu acționăm pe baza unor insinuări"

Este important ca investigațiile guvernamentale să nu permită ca sugestiile sau "insinuările" să influențeze opinia publică, a declarat președintele Statelor Unite Barack Obama în primele comentarii după ce FBI a anunțat noi e-mailuri având o posibilă legătură cu investigația privind candidatul democrat la alegerile prezidențiale Hillary Clinton, relatează Reuters.

Președintele democrat a afirmat într-un interviu la radio că nu dorește să se amestece în proces după ce Biroul Federal de Investigații a anunțat că a găsit noi e-mailuri ce ar putea să se refere la utilizarea de către Clinton a unui server de e-mail privat pentru serviciu în timp ce ea era secretar de stat.
   
Directorul FBI James Comey a declarat că nu este clar dacă aceste e-mailuri sunt semnificative. Decizia sa de a anunța descoperirea acestor e-mailuri a afectat drastic campania prezidențială cu 11 zile înaintea alegerilor din 8 noiembrie și a atras critici puternice din partea democraților.
   
"Eu cred că există o normă ca atunci când există investigații, noi să nu acționăm pe baza unor insinuări, nici pe baza unor informații incomplete și nici pe scurgeri de informații", a declarat Obama citat de NowThisNews într-un interviu difuzat miercuri.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 În ce țară trăim? Priviți, acestea sunt imagini din „Carrefour”, la Târgu-Mureș! / Produsele românești parcă ni…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

5 Birchall / Daţi share, să se ştie cine apără Secţia Specială moşită de Iordache, Toader și Savonea