Obama se simte "foarte încurajat" după întrevederea cu Trump și îi dorește acestuia succes, pentru binele SUA

Obama se simte "foarte încurajat" după întrevederea cu Trump și îi dorește acestuia succes, pentru binele SUA

Președintele american, Barack Obama, și-a exprimat încrederea joi, după întrevederea cu succesorul său la Casa Albă, Donald Trump, că acesta va avea succes în mandatul său, pentru binele Statelor Unite, și că ambii vor putea lucra împreună, în următoarele circa două luni de tranziție, pe "multe din temele" care îi interesează pe cetățeni, transmite EFE.

"Vreau să subliniez, domnule președinte ales, că acum vom face tot ceea ce putem pentru a vă ajuta să aveți succes, pentru că dacă dumneavoastră aveți succes, și țara va avea", a spus Obama.

El a mai arătat, potrivit agenției DPA, că se simte "încurajat" după conversația avută joi, la Casa Albă, cu președintele ales Donald Trump.

"Am fost foarte încurajat de interesul manifestat de președintele ales, Trump, de a dori să lucreze cu echipa mea pe multe dintre problemele cu care se confruntă această mare țară", a arătat Obama, stând lângă Trump în Biroul Oval.

"Cred că este important pentru noi toți, indiferent de partid și indiferent de preferința politică, să ne ocupăm acum împreună de multele provocări cu care ne confruntăm", a mai spus președintele american.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia