Obama se simte "foarte încurajat" după întrevederea cu Trump și îi dorește acestuia succes, pentru binele SUA

Obama se simte "foarte încurajat" după întrevederea cu Trump și îi dorește acestuia succes, pentru binele SUA

Președintele american, Barack Obama, și-a exprimat încrederea joi, după întrevederea cu succesorul său la Casa Albă, Donald Trump, că acesta va avea succes în mandatul său, pentru binele Statelor Unite, și că ambii vor putea lucra împreună, în următoarele circa două luni de tranziție, pe "multe din temele" care îi interesează pe cetățeni, transmite EFE.

"Vreau să subliniez, domnule președinte ales, că acum vom face tot ceea ce putem pentru a vă ajuta să aveți succes, pentru că dacă dumneavoastră aveți succes, și țara va avea", a spus Obama.

El a mai arătat, potrivit agenției DPA, că se simte "încurajat" după conversația avută joi, la Casa Albă, cu președintele ales Donald Trump.

"Am fost foarte încurajat de interesul manifestat de președintele ales, Trump, de a dori să lucreze cu echipa mea pe multe dintre problemele cu care se confruntă această mare țară", a arătat Obama, stând lângă Trump în Biroul Oval.

"Cred că este important pentru noi toți, indiferent de partid și indiferent de preferința politică, să ne ocupăm acum împreună de multele provocări cu care ne confruntăm", a mai spus președintele american.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”