Ochelarii ăia Gucci costă 2.422 lei/În realitate, pe Bahmu o doare-ntre craci de bieții săraci...

Ochelarii ăia Gucci costă 2.422 lei/În realitate, pe Bahmu o doare-ntre craci de bieții săraci...

La protestul anti-mască și anti-vaccin organizat sâmbătă în București de Diana Șoșoacă, Adriana Bahmuțeanu a găs o nouă platformă pentru a-și etala ochelarii Gucci care costă nu mai puțin de 2.422 de lei, așa cum poartă toți oamenii amărâți pe care spune că-i reprezintă atât ea, cât și Șoșoacă.

Câtăreață la nunți, candidată, protestatară anti-mască

În afară de celebrele divorțuri și împăcări cu Silviu Prigoană, celebra rejuvenare vaginală, și alte picanterii, Adriana Bahmuțeanu începuse și o carieră de cântăreață la nunți, botezuri și alte evenimente.

"Sunt într-un studio de înregistrări! E un hobby, dar pentru că am foarte multe evenimente private, spectacole, nunţi, am şi eu programul meu artistic. Şi aceste parodii pe care le pregătesc fac parte din programul meu artistic. Aşadar, cei care vreţi să vin la nuntă, la divorţ, că mă pricep... la botez, la ce aveţi, sunaţi-mă pe Facebook!", declara Adriana Bahmuțeanu la emisiunea "Răi Da Buni" în 2019.

De la nunți, botezuri și alte evenimente, Adriana Bahmuțeanu a trecut brusc la politică. În toamna trecută a candidat pentru Partidul Ecologist la Primăria Sectorului 1, unde a obținut 1,12%.

De remarcat a fost faptul că, în timpul campaniei electorale, Adriana Bahmuțeanu s-a remarcat prin virulența și limbajul folosit pentru a o ataca pe Clotilde Armand.

De altfel, emisiunea „Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea a fost sancționată cu suma de 5.000 de lei de CNA.

Bahmuțeanu a avut un limbaj deplasat la adresa lui Clotide Armand, candidata USR Plus la primăria sectorului. Concret, Adriana a dorit o confruntare cu Clotilde, motiv pentru care a abordat-o la un moment dat și în Parcul Herăstrău.

Prețul ochelarilor purtați de Adriana Bahmuțeanu este de 2.422 de lei pe site-urile de specialitate Foto: farftech.com

Protest pentru oameni simpli cu ochelari Gucci de 2.422 lei

Adriana Bahmuțeau a apărut sâmbătă la protestul organizat de Diana Șoșoacă, purtând o pereche de ochelari Gucci L'Aveugle Pour Amour, care costă 2.240 de lei.

”Am venit pentru că am obosit să trăiesc un an în frică. Am obosit să văd cum autoritățile ignoră de fapt cerințele poporului român. Am obosit să port o mască care nu-mi servește la nimic.

Mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol. Deci nu se poate așa ceva. Am obosit să aud de tot felul de măsuri care nu-și dovedesc eficiența. Aș vrea ca Guvernul să fie aproape de popor, aproape de oameni, dar de un an de zile ne înfricoșează. Asta a știut să facă, atât, din păcate” a spus Adriana Bahmuțeanu. SURSA: Newsweek România

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!