Ocupanţii ruşi, surprinşi de calitatea şosetelor ucrainenilor: „Ciorapii noştri nici măcar nu ştiu la ce sunt buni”

Ocupanţii ruşi, surprinşi de calitatea şosetelor ucrainenilor: „Ciorapii noştri nici măcar nu ştiu la ce sunt buni”

„Am o gramadă de şosete ucrainene şi îmi dau seama cât de marfă sunt. Ciorapii noştri... nici măcar nu ştiu la ce sunt buni... poate doar pentru curăţarea podelei. Gândeşte-te: noi am cumpărat şosete de trekking pentru 400 de ruble (30 de lei), pentru 600 de ruble (45 de lei)... ei primesc asemenea şosete gratis".

Într-una dintre cele mai recente interceptări ale Serviciului de Securitate al Ucrainei, un contractor militar al Forţelor Armate Ruse i-a mărturisit acest lucru soţiei sale, scrie Yahoo News.

Se lăuda şi cu camuflajul american furat de la soldaţii ucraineni.

În acelaşi timp, respectivul rus crede că nu producătorul străin contează, întrucât îmbrăcămintea de bună calitate se fabrică şi în Ucraina. El se arată surprins şi nu înţelege cum este posibilă această discrepanţă.

„Chiar şi fără importuri, produsele fabricate în Ucraina sunt de înaltă calitate. Aruncă doar o privire la rucsacurile, căştile lor. Sunt de un anumit nivel. Nici nu ştiu cum ar fi posibil”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...