ODĂ jalnică la Antena 3 pentru ÎNTÂILE pesedizde ale ȚĂRII! HUO, nenorociților!

ODĂ jalnică la Antena 3 pentru ÎNTÂILE pesedizde ale ȚĂRII! HUO, nenorociților!

Odă jalnică la Antena 3 pentru întâile pesedizde ale țării. Huo, nenorociților!

Regal de 8 martie la Antena 3. Mama Gabrielei Firea a vorbit în premieră despre fiica sa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, mama și copiii săi au fost invitați miercuri seară la emisiunea „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Mama Gabrielei Firea a vorbit în premieră despre fiica sa.

„A fost cuminte, harnică, a învățat bine. A fost premiantă, foarte ambițioasă. A plecat singură la București și a răzbit singură, pentru că eu n-am putut să o ajut(...). Nu a făcut niciodată rele”, a spus doamna Veronica, mama Gabrielei Firea.

Ziua femeii. Vicepremierul Sevil Shhaideh, alături de mama ei de 8 martie

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost invitată alături de mama sa miercuri seară la Antena 3.

Muezel Geambec, mama lui Sevil Shhaideh, a vorbit la Sinteza zilei despre copilăria lui Sevil și despre drama din viața ei.

„A crescut în creșă. Când eram plecați în turneu era foarte greu. Rugam vecinii să o ia și să o țină până venim acasă”, a spus mama lui Sevil Shhaideh.

Sevil Shhaideh a povestit despre amintirile cu mama sa. „Când am susținut licența, mama a venit și din toată sărăcia de atunci am mers la un restaurant amândouă să sărbătorim și mi-a făcut un cadou. Este prima bijuterie pe care am primit-o în viața mea, aveam 21 de ani”, a relatat Sevil Shhaideh.

Ziua femeii. Carmen Dan, împreună cu mama sa la „Sinteza zilei”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a povestit de Ziua Femeii , la Antena 3, amintirile cu mama sa.

„Am multe amintiri, dar știu că atunci când eram mică și eram bolnavă mamă stătea toată noaptea cu mine în așa fel încât convingerea mea era că dacă mama nu era cu mine nu mă puteam face bine(...). Eu am avut o copilărie frumoasă, m-am simțit foarte iubită și ocrotită de părinți. Până am plecat la școala generală mi-au fost aproape și bunicii din partea mamei”, a spus Carmen Dan.

„Carmen a avut o copilărie fericită”, a spus doamna Maria.

„A avut o copilărie fericită, lipsită de griji (...). Tatăl ei din păcate a plecat timpuriu dintre noi, am rămas aproape singure dar ne-am descurcat de așa natură încât să nu simtă că sunt singure. M-am străduit să nu le lipsească nimic”, a povestit doamna Maria.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

2 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei

3 Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

4 VIDEO Explozie puternică urmată de incendiu la fabrica companiei austriece Kronospan Sebeș

5 Răsturnare de situație! / Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro