Ofertele imobiliare din București prezente exclusiv la Târgul Național Imobiliar pornesc de la 16.500 euro

Ofertele imobiliare din București prezente exclusiv la Târgul Național Imobiliar pornesc de la 16.500 euro

O garsonieră în cartierul bucureștean Berceni la prețul de 16.500 de euro sau o vilă situată în zona Unirii care poate fi achiziționată pentru 2,5 milioane de euro sunt numai două dintre ofertele imobiliare din Capitală prezente exclusiv la Târgul Național Imobiliar (TNI) care începe vineri, la Palatul Parlamentului.

La eveniment participă peste 110 companii cu oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, terenuri din București, Ilfov, de pe litoral și Valea Prahovei, dar și din celelalte zone ale țării.

În cadrul ediției de toamnă a TNI, se va relua proiectul 'Harta Proprietăților Imobiliare', în care vor fi expuse în mod inedit cele mai interesante oferte imobiliare din București și din împrejurimi.

Consiliului Român pentru Clădiri verzi din România (ROGBC) realizează, în cadrul TNI, Green Home Pavilion unde vor fi prezentate sisteme și produse pentru case verzi. De asemenea, va fi oferită consultanță gratuită pentru a economisi bani prin alegerea unei locuințe sustenabile de o calitate superioară.

Programul de vizitare este vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10,00 — 19,00, iar duminică între 10,00 — 16,00. Prețul biletului de intrare este de 5 lei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990