OFICIAL Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie

OFICIAL Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie

Guvernul a decis ca data alegerilor parlamentare să fie 6 decembrie, a anunțat la finalul ședinței de Guvern purtătorul de cuvânt Ionel Dancă.

„Așa cum premierul Ludovic Orban a anunțat în deschiderea ședinței de guvern, au fost propuse hotărârile de guvern inițiate de Autoritatea Electorală Permanentă și Ministerul Afacerilor Interne pentru stabilirea datei alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților, din anul 2020, respectiv, data de 6 decembrie 2020”, a spus Dancă, potrivit Mediafax.

Decizia vine după ce premierul Ludovic Orban a spus, la începutul ședinței de guvern, că data alegerilor parlamentare "nu poate fi decât 6 decembrie” și că Executivul este obligat atât de Constituţie, cât şi de legea alegerilor parlamentare, să ia această decizie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale