OFICIAL Alexandru Rafila candidează la parlamentare pe listele PSD

OFICIAL Alexandru Rafila candidează la parlamentare pe listele PSD

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și unul dintre specialiștii cei mai mediatizați în perioada pandemiei, va candida pe listele PSD București la alegerile parlamentare, a anunțat joi președintele Marcel Ciolacu.

Ciolacu și Rafila susțin o conferință de presă la sediul PSD.

 Alexandru Rafila a spus că unul dintre obiectivele sale este accesul tuturor românilor la servicii medicale gratuite.

El a declarat că a refuzat oferta altui partid de a candida la Primăria București, spunând că administrația locală nu este aria sa de expertiză.

Întrebat de ce a ales PSD, el a spus: ”Cunosc PSD, a fost o întâlnire deschisă, fără condiții, iar domnul Ciolacu a înțeles că eu mai întâi sunt medic și voi respecta întotdeauna conștiința profesionale, și abia apoi voi fi membru de partid. De ce PSD? Pentru că după această propunere nu am primit o altă propunere în acest sens și nu cred că apartenența la un partid trebuie să fie considerată o vină. Spectrul politic trebuie profesionalizat”.

În curs de actualizare


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...