OFICIAL Ionuț Lupescu și-a anunțat candidatura la președinția FRF

OFICIAL Ionuț Lupescu și-a anunțat candidatura la președinția FRF

Fostul international Ionut Lupescu a anuntat ca va candida la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, alegerile urmand sa aiba loc la 18 aprilie, scrie News.ro. In prezent, presedinte al FRF este Razvan Burleanu.

"Sunteti multi care mi-ati solicitat de-a lungul ultimului ani sa imi pun experienta, cunostintele si pasiunea in serviciul fotbalului din tara mea. V-am auzit, am inteles, am cantarit si am luat decizia conforma cu dorintele voastre, sa imi depun candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal", a afirmat Ionut Lupescu, in prezent sef al Comisiei Tehnice a UEFA.

Razvan Burleanu si-a anuntat deja candidatura pentru un nou mandat la presedintia FRF. Burleanu este in functie din 4 martie 2014, cand l-a invins, in turul al doilea, pe fostul arbitru Vasile Avram, cu 113 voturi, din 175 exprimate.

Pana in prezent, fostul international Marcel Puscas si-a mai anuntat candidatura la conducerea FRF.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale