Oficial. O nouă candidatură-ȘOC la șefia DNA

Oficial. O nouă candidatură-ȘOC la șefia DNA

 Marius Iacob, procurorul – șef adjunct al DNA, a venit luni la sediul Ministerului Justiției pentru a-și depune dosarul de candidatură la șefia DNA. Iacob a anunțat la plecarea din minister că și-a depus candidatura, anunțată inițial pe surse de G4Media.ro. Iacob este al doilea candidat după colega sa, Florentina Mirică. Iacob a fost văzut de ziariști când a intrat în Ministerul Justiției.

Iacob și-a început cariera în 1994 ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 – București.

Marius Iacob este procurorul care a instrumentat dosarul copiilor morți la Maternitatea Giulești, a coordonat ancheta DNA în cazul Colectiv și dosarele lui Sorin Ovidiu Vântu, dar și dosarul Elodia Ghinescu, avocata dispărută fără urmă.

Marius Iacob a lucrat cu Laura Codruța Kovesi la Parchetul General, ca prim-adjunct al acesteia și ca Procuror șef secție (delegat) – Secția de urmărire penală și criminalistică.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…