OFICIAL Șobolanul României se ascunde de popor!

OFICIAL Șobolanul României se ascunde de popor!

OFICIAL Șobolanul României se ascunde de popor! Dragnea a absentat de la Focșani, unde a mers partenerul Călin Popescu Tăriceanu, din cauza unei dureri la un picior. Informația a fost făcută publică de Antena 3, care a citat surse, scrie  G4Media.ro .

Liviu Dragnea nu a mai apărut în public din 27 decembrie 2018, când a acordat un interviu Antenei 3. Practic, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților absentează de aproape o lună, fapt fără precedent în ultimii ani pentru un demnitar.

Tot joi, șeful PSD Iași, Maricel Păcuraru, a fost huiduit în Piața Unirii din Iași la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române. În momentul în care și-a ținut discursul, Popa a fost huiduit de o parte dintre cei prezenți la manifestări, potrivit Realitatea.

Și tot la Iași PSD-iștii locali au boicotat evenimentul la care a participat președintele Klaus Iohannis. PSD Iași a boicotat întâlnirea de la Palatul Culturii, unde preşedintele Iohannis a decernat Iaşului titlul de „Capitală Istorică a României“, scrie Ziarul de Iași. Motivul? Nu au ajuns la timp invitaţiile de la Primărie. Surse citate de Ziarul de Iași arată că, de fapt, PSD nu a vrut să participe la un eveniment pus în scenă de Preşedinţie şi Primărie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...